KELANTAN FORUM2U
Selamat datang Ke KELANTAN FORUM 2U** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan KELANTAN FORUM 2U.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. KELANTAN FORUM 2U.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada : kelantanforum2u@gmail.com (forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli KELANTAN FORUM 2U dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki KELANTAN FORUM 2U tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari KELANTAN FORUM 2U ,GOMO KELATE GOMO....
KELANTAN FORUM2U
Selamat datang Ke KELANTAN FORUM 2U** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan KELANTAN FORUM 2U.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. KELANTAN FORUM 2U.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada : kelantanforum2u@gmail.com (forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli KELANTAN FORUM 2U dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki KELANTAN FORUM 2U tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari KELANTAN FORUM 2U ,GOMO KELATE GOMO....
KELANTAN FORUM2U
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
KELANTAN FORUM2U

KELANTAN FORUM UNTUK ANAK KELANTAN,GOMO KELATE GOMO
 
HomeHome  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  
Facebook Kelantan Forum 2u
Radio IRDKFm Online
iRdk fM merupakan radio yang menggunakan sistem shoutcast dan bukannya radio komersial. Semua lagu2 yg disiarkan hanya bertujuan untuk promosi sahaja. Dapatkan CD yg original dikedai2 CD yg berhampiran
klik play jika radio tidak play secara automatik
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
pilih player pilihan anda jika player diatas bermasaalah
Berminat untuk letak radio & cbox diblog anda? klik
CODE
INFO RAKYAT DALAM KOMUNITI
KONGSIKAN PELBAGAI BENDA DI SINI , FORUM INI DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA RAKYAT MALAYSIA's
MALAYSIA FORUM
KONGSIKAN PELBAGAI BENDA DI SINI , FORUM INI DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA RAKYAT MALAYSIA's
[Click Here To Join Forum]
Please Donate This Forum
follow
Latest topics
Free counter and web stats

 

 PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500

Go down 
AuthorMessage
guidi593
Posts : 9
Points : 23
Join date : 11/07/2012
Location : bachok kelantan

PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500 Empty
PostSubject: PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500   PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500 EmptyThu Apr 02, 2015 2:06 am

PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500 Peluang-berniaga-emas-dengan-modal-RM500

Program khas untuk pelajar menjadi usahawan muda emas fizikal public gold dengan menjadi pengedar emas public gold hanya bermodal RM500 melalui promosi program gap April 2015.

Public gold telah memberi peluang terbaik kepada pelajar institut pengajian tinggi awan atau swasta IPTA atau IPTS yang berumur 18 tahun ke atas menceburi perniagaan emas fizikal public gold dengan menjadi dealer atau pengedar emas public gold. Inilah cara pelajar menambah pendapatan di universiti serta peluang meningkatkan taraf hidup di masa depan. Peluang ini hanyalah sehingga 30 april 2015 melalui promosi gap public gold bulan april.

Semenjak public gold ditubuhkan pada tahun 2008, inilah pertama kali promosi menjadi usahawan muda khas untuk pelajar atau student dilancarkan. Pertama kali juga dalam sejarah public gold memberi peluang untuk menjadi pengedar emas atau dealer public gold dengan modal minima serendah RM500 atau membeli 4 gram emas 24k melalui program gap (Gold Accumulation Program).

Syarat biasa bagi menjadi dealer atau pengedar emas public gold adalah dengan belian emas minima RM30,000. Kini hanya dengan membeli emas program gap minima RM500 atau beli 4 gram emas dapat menjadi dealer emas atau agen public gold. Promosi ini hanya khas untuk pelajar yang berumur 18 tahun ke atas dan mempunyai kad matrik pelajar. Promosi ini diadakan hanya pada 27 mac 2015 hingga 30 April 2015 iaitu lebih kurang sebulan. Promosi ini di adakan kerana sambutan yang amat mengalakkan serta permintaan dikalangan pelajar institut pengajian tinggi yang mahu menceburi perniagaan emas fizikal public gold untuk simpanan emas serta insurans untuk masa hadapan dan bagi mendapat wang sampingan. Ramai pelanggan saya yang telah menyertai program gap, program kumpul emas adalah daripada mahasiswa dan mahasiswi universiti disebabkan kebolehan membeli emas fizikal dengan modal yang rendah serta patuh syariah.

Syarat Sah Menjadi Dealer Public Gold :
1. Hanya beli emas program GAP RM500 ke atas atau 4 gram emas.
2. Hanya beli emas gap sekarang hingga 30 April 2015 sahaja.
3. Hanya pelajar atau mahasiswa mahasiswi berumur 18 ke atas, yang mempunyai kad pelajar (kad matrik) tua atau muda.

Teknik melabur emas :
1. Ibu bapa atau abang boleh guna kad matrik pelajar anak atau adik untuk jadi dealer pg sambil memberi galakkan kepada anak atau adik berniaga emas fizikal.
2. Memberi galakkan kepada pelajar untuk berdikari atau mendapat wang simpanan dengan berniaga emas fizikal.
3. Ibu bapa penjaga kepada pelajar memberi wang perbelanjaan kepada dalam bentuk emas fizikal iaitu pembelian atau penambahan emas program gap untuk menanam sikap menabung dan mengelak kebocoran wang.

Kelebihan jadi dealer atau agen public gold :
1. Mendapat komisen 1% bila beli emas gap atau semua produk emas perak public gold.
2. Mendapat komisen 1% apabila menrekrut/promote/dapatkan downline.
3. Mendapat komisen 0.3% apabila menjual balik emas atau perak public gold.
Klik http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/jadi-dealer-pg/kelebihan-keuntungan-menjadi-dealer-public-gold/ untuk mengetahui pelbagai kelebihan,kebaikkan atau keistimewaan setelah bergelar dealer atau agen emas public gold.

Cara Menjadi Peniaga Emas Public Gold:
1. Beli emas RM500 program GAP atau 4 gram. Ikuti LANGKAH DI BAWAH.
2. Sertakan gambar/snap kad matrik pelajar.

LANGKAH MEMBELI EMAS MINIMUN RM500 ATAU 4 GRAM EMAS PROGRAM GAP TERUS JADI DEALER PUBLIC GOLD :

Cara menjadi dealer program GAP kumpul emas 24k modal rendah minimun RM500 atau membeli emas 4g gold bar (patuh syariah) terus menjadi dealer/pengedar emas pg, tanpa perlu daftar. BELI EMAS- KUMPUL-KUMPUL BERAT EMAS-DAPATKAN GOLD BAR ATAU EMAS DINAR DI CAW PG TERDEKAT.

Ikuti saja langkah di bawah akan terus menjadi dealer public gold :

Langkah 1 : Rujuk harga emas harian GAP di www.publicgold.com.my
untuk lihat harga 1 gram 24k pada program GAP.

PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500 Public-gold-live-price

Contoh, harga emas 1 gram 24k program gap hari ini 29 Mac 2015 seperti gambar di bawah adalah RM150. Maka, harga 4 gram emas adalah 4 X 150 iaitu RM600. Pembelian emas dengan gandaan 1 gram emas ini adalah lebih baik kerana patuh syariah disebabkan kita membeli gold bar 1 gram 24k lbma fizikal.

Langkah 2 : Masukkan wang minimun RM500 atau harga emas 4 gram 24k harian GAP ke akaun Public Gold melalui Bank-in, maybank2u, perbankan internet, mesin deposit tunai dan sebagainya Ke Akaun Public Gold berikut :

Nama Akaun : PUBLIC GOLD MARKETING SDN BHD
Maybank : ke akaun bernombor 5071-3410-4563 atau
Public Bank : ke akaun bernombor 3167-52-0833


Langkah 3 : Tulis dan hantar butiran dibawah Ke 017-4866 916 (whatsapp/SMS) DAN emel ke gap@publicgold.com.my.
Maklumat butiran untuk pendaftaran dealer serta belian emas perlu dihantar,
Tuliskan :

PG NEW BELI GAP RM500 ( TARIKH & MASA bayaran pada slip bank in)
Nama Penuh : anda
Nombor Kad Pengenalan : anda
No. Telefon : anda
Emel : anda
Item pembelian : GAP RM500
Nama Introducer : MOHD ZAIDI BIN JUNUS
Kod PG Introducer : PG001425
Catatan : Promosi jadi dealer untuk pelajar
*No akaun Maybank/public bank : anda
Disertakan :
- Kad matrik pelajar
- slip bank in bayaran
*- Salinan buku maybank/public bank.


*Perhatian, No akaun DAN salinan buku Maybank/public bank adalah untuk pg masukkan komisen dealer dan boleh disertakan LEWAT/LAIN KALI/BAWA masa mengunjungi cawangan pg.

SUDAH SIAP, TAHNIAH ANDA TELAH MENJADI DEALER ATAU PENGEDAR PUBLIC GOLD.

Langkah 4 : Tunggu balasan sms dan emel dari public gold Dalam masa lebih kurang sehari bekerja. Balasan sms & emel mengandungi penerimaan pembelian gap dan kod pg ahli anda. Simpan resit bayaran original untuk rujukkan pada masa akan datang.

Langkah 5 akhir : Aktifkan Kod PG anda, PG0????? pada website Public Gold selepas 24 jam menjadi ahli/dealer pg untuk mendapat kemudahan membeli atau menjual emas atau barangan kemas di www.publicjewellery.com.my secara online atau melihat penyata GAP dan sebagainya. Penyata GAP atau GAP Statement boleh di semak dalam akaun pelanggan setelah anda menjadi customer public gold setelah mempunyai kod pg. Klik http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/cara-aktifkan-akaun-dealer-public-gold-untuk-lock-harga-emas-public-gold/ untuk aktifkan kod pg pada website public gold supaya dapat membeli atau menjual iaitu kunci harga harga beli emas (placed order) atau kunci harga jual emas (placed sell back) semua produk emas atau perak public gold secara online 24 jam sehari.

ATAU

CARA MUDAH STUDENT/PELAJAR MENJADI DEALER PG BELI EMAS RM500 ATAU 4 GRAM EMAS 24K PROGRAM GAP :


Hadirkan diri ke cawangan public gold terdekat anda dengan membawa wang tunai sebanyak RM500 atau nilai jongkong emas 4 gram, kad pengenalan dan buku maybank/public bank. Jika belum ada akaun maybank/public bank boleh diberikan lain kali kerana pemberian komisen public gold di masukkan ke akaun dealer sekali sebulan iaitu pada 20 hb setiap bulan. Jika anda membeli 4 gram emas, maka keesokkanya atau 3 hari dapat keluarkan 3 keping gold bar 1 gram 24k lbma, kerana kena tinggal baki 1 gram dalam akaun gap. Pastikan memaklumi staff public gold bertugas bahawa ingin
“daftar jadi dealer untuk promosi student program GAP public gold”
dan beritahu/sertakan/tulis
NAMA INTRODUCER : MOHD ZAIDI BIN JUNUS dan KOD PG INTRODUCER : PG001425.

Klik http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/cara-beli-emas/cawangan-public-gold-dari-beli-emas-online/  untuk melihat alamat 18 cawangan public gold terdekat anda. Beli emas akaun gap di cawangan public gold membolehkan bakal dealer public gold terus terdaftar menjadi dealer pg dan boleh meminta kakitangan bertugas public gold mengaktifkan kod pg anda di website public gold.

Jika anda tidak mendaftar program GAP, harga gold bar 1 gram adalah RM180 dari harga terkini 1 gram. Jadi lebih baik menjadi dealer public gold untuk berniaga emas, mendapat komisen, kemudahan menyemak penyata GAP, mudah jual beli emas dan perak online atau berpeluang menambah wang sampingan serta peluang terbaik untuk kehidupan masa hadapan yang cerah . Maklumat lanjut mengenai program gap klik http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/cara-beli-emas/cara-membeli-gold-bar-1-gram-program-gap-public-gold/

Setelah bergelar dealer/agen atau usahawan muda emas public gold, dealer berpeluang :
- membeli emas lagi untuk menambah emas dengan langkah seperti di atas, cuma tukar PG NEW BELI GAP kepada PG 0????? BELI GAP iaitu pg 0????? adalah kod pg ahli/dealer public gold.

- Mengeluarkan / withdraw gold bar atau emas dinar 24k lbma fizikal di cawangan public gold terdekat untuk berniaga emas. Gold premium dikenakan untuk mengeluarkan jongkong emas atau emas dinar mengikut jenis emas. Contoh gold premium bagi mengeluarkan gold bar 1 gram adalah RM5. Klik http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/cara-pilih-emas-terbaik-untuk-dapat-keuntungan-maksima/ untuk mengetahui caj gold premium untuk pengeluaran gold bar atau emas dinar 24k lbma public gold tanpa cukai gst.

- Mempromosikan emas public gold dalam laman sosial seperti facebook, twitter dan sebagainya untuk mendapat pelanggan atau downline.

- Menjual emas public gold secara langsung kepada rakan-rakan atau saudara mara. Contoh, harga emas gold bar 1 gram program GAP sekarang RM150, jadi semua dealer pg atau cawangan pg menjual dengan harga RM180. Bagi mengeluarkan gold bar di cawangan public gold dikenakan gold premium RM5. Keuntungan dengan laku menjual 1 keping gold bar ialah mendapat komisen RM1.50 semasa membeli emas, keuntungan RM25 dan keuntungan lagi jika harga emas naik.

PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500 Emas-dikecuali-cukai-gst

Rebut tawaran hebat khas untuk pelajar institut pengajian tinggi,pelajar universiti,pelajar kolej, politeknik,ukm,usm,uitm,um,kolej swasta dan sebagainya untuk memulakan perniagaan emas fizikal public gold dengan menjadi dealer atau pengedar emas Public Gold dengan modal terendah. Promosi khas untuk pelajar ini hanyalah sehingga 30 April 2015. Jangan lepaskan peluang terbaik pada masa harga emas rendah untuk membeli emas dengan menjadi agen emas public gold untuk mendapat duit poket atau mendapat wang sampingan dengan berniaga emas fizikal serta peluang kehidupan masa depan yang lebih cerah.

PELABURAN DAN PERNIAGAAN EMAS PUBLIC GOLD ADALAH UNTUK SEPANJANG HAYAT.

Maklumat lanjut whatsapp/sms kepada saya,
Mohd Zaidi Junus, Kod pg PG001425 Master Dealer Public Gold berpengalaman di talian telefon 019-9185593

Sekian, terima kasih.

Maklumat pelaburan emas fizikal public gold layari www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com
Back to top Go down
http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com
 
PROMOSI PELAJAR MENJADI USAHAWAN EMAS FIZIKAL DENGAN MODAL RM500
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» CARA MULAI PELABURAN EMAS FIZIKAL BELI EMAS
» PELABURAN EMAS PUBLIC GOLD MALAYSIA CARA MELABUR EMAS DINAR
» MEMUASKAN NAFSU SYAHWAT DENGAN CARA ONANI
» PELUANG BISNES KEDAI SEPERTI WATSON/GUARDIAN-MODAL RENDAH
» RAMALAN HARGA EMAS TAHUN 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KELANTAN FORUM2U :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to: