KELANTAN FORUM2U
Selamat datang Ke KELANTAN FORUM 2U** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan KELANTAN FORUM 2U.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. KELANTAN FORUM 2U.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada : kelantanforum2u@gmail.com (forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli KELANTAN FORUM 2U dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki KELANTAN FORUM 2U tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari KELANTAN FORUM 2U ,GOMO KELATE GOMO....
KELANTAN FORUM2U

KELANTAN FORUM UNTUK ANAK KELANTAN,GOMO KELATE GOMO
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  
Facebook Kelantan Forum 2u
Radio IRDKFm Online
iRdk fM merupakan radio yang menggunakan sistem shoutcast dan bukannya radio komersial. Semua lagu2 yg disiarkan hanya bertujuan untuk promosi sahaja. Dapatkan CD yg original dikedai2 CD yg berhampiran
klik play jika radio tidak play secara automatik
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
pilih player pilihan anda jika player diatas bermasaalah
Berminat untuk letak radio & cbox diblog anda? klik
CODE
INFO RAKYAT DALAM KOMUNITI
KONGSIKAN PELBAGAI BENDA DI SINI , FORUM INI DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA RAKYAT MALAYSIA's
MALAYSIA FORUM
KONGSIKAN PELBAGAI BENDA DI SINI , FORUM INI DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA RAKYAT MALAYSIA's
[Click Here To Join Forum]
Please Donate This Forum
follow
Latest topics
Free counter and web stats

Share | 
 

 PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD

Go down 
AuthorMessage
guidi593Posts : 9
Points : 23
Join date : 11/07/2012
Location : bachok kelantan

PostSubject: PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD    Tue Sep 11, 2012 11:26 pm

Percuma daftar jadi pelanggan public gold pada website public gold untuk membeli emas atau menjual emas public gold dengan mudah melalui website public gold 24 jam secara online mengikut harga emas dunia.

Pelaburan emas adalah pelaburan yang menguntungkan,tapi ramai yang takut atau ragu-ragu untuk memulai pelaburan emas kerana banyak pelaburan emas yang tidah sah atau berbentuk skim cepat kaya. Jadi untuk memulakan pelaburan emas dengan yakin,cara terbaik adalah dengan mendaftar sebagai customer public gold dengan daftar atau register pelanggan public gold pada website public gold.
CARA PENDAFTARAN PERCUMA SEBAGAI PELANGGAN PUBLIC GOLD :
1. Layari laman web public gold, iaitu http://www.publicgold.com.my
2.Klik login
3.Klik register

4.Pada ruangan registration :
Tulis nama dan maklumat anda. Tuliskan pada ruangan introducer : PG 001425, introducer name : MOHD ZAIDI BIN JUNUS, introducer mobile : 019-9185593 dan how you get to know us : dari website www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com.
5. Akhir sekali klik register...
6. Pihak public gold akan menghantar Username dan password untuk anda melalui emel. Username dan password itu anda boleh gunakan untuk membeli emas atau kunci harga emas pada website public gold 24 jam.
7. Boleh mula membeli emas public gold sama ada syiling dinar,gold bar atau dirham pada website public gold dengan klik login dan masukkan username dan passwood anda.
Pendaftaran adalah percuma, mulalah mendaftar sekarang dan cuba beli emas yang murah dahulu sperti 1 dinar atau 10 dirham perak.
Selepas anda mendaftar sebagai pelanggan public gold dan telah yakin dengan produk emas public gold, bolehlah MENJADI DEALER PUBLIC GOLD.klik http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/jadi-dealer-pg/
Kebaikkan mendaftar sebagai pelanggan public gold :
1. Menyakinkan anda dengan pelaburan emas fizikal public gold.
2. Dapat maklumat atau berita terkini yang dihantar oleh public gold ke emel anda.
3. Mudah beli emas online dengan kunci harga beli emas sendiri di website public gold atau SMS 24 jam sehari.Klik untuk CARA LOCK HARGA EMAS PADA WEBSITE PUBLIC GOLD
4. Boleh menjual emas public gold melalui kunci harga pada website 24 jam tanpa melalui dealer. Jadi anda boleh jual emas dengan senang jika kecemasan.
5. Cara mudah menjadi dealer iaitu bila anda cukup modal RM20k keatas anda boleh lock harga emas sendiri membeli emas RM20k keatas dan menjadi dealer public gold. Anda juga boleh kumpulkan lock harga emas yang dikehendaki oleh adik beradik atau kawan asalkan jumlah belian emas adalah RM20k keatas dalam satu resit atau s.o untuk menjadi dealer public gold.
6.Selamat kerana anda berurusan secara langsung dengan syarikat public gold untuk jual beli emas, maklumat dan sebagainya.Tidak perlu membawa duit tunai yang banyak,hanya berurusan di bank untuk beli emas atau jual emas dalam jumlah yang banyak.
7.Mudah membeli emas dan sah.Public gold sememangnya syarikat yang sah berdaftar dan mempunyai cawangan seluruh Malaysia yang mengeluarkan sendiri emasnya,jadi stok emas sentiasa ada.

Tips membeli emas, klik untuk http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com/jenis-emas-paling-baik-untuk-pelaburan/
Daftar sekarang dan mulai membeli emas semasa harga emas masih rendah.
Maklumat lanjut mengenai emas,teknik,cara pelaburan emas public gold klik www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.comklik
http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com
Back to top Go down
View user profile http://www.pelaburanemaspublicgoldmalaysia.com
 
PERCUMA DAFTAR JADI PELANGGAN PUBLIC GOLD
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KELANTAN FORUM2U :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to: