KELANTAN FORUM2U
Selamat datang Ke KELANTAN FORUM 2U** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan KELANTAN FORUM 2U.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .:KENALKAN DIRI ANDA:. KELANTAN FORUM 2U.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada : kelantanforum2u@gmail.com (forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli KELANTAN FORUM 2U dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki KELANTAN FORUM 2U tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari KELANTAN FORUM 2U ,GOMO KELATE GOMO....
KELANTAN FORUM2U

KELANTAN FORUM UNTUK ANAK KELANTAN,GOMO KELATE GOMO
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  
Facebook Kelantan Forum 2u
Radio IRDKFm Online
iRdk fM merupakan radio yang menggunakan sistem shoutcast dan bukannya radio komersial. Semua lagu2 yg disiarkan hanya bertujuan untuk promosi sahaja. Dapatkan CD yg original dikedai2 CD yg berhampiran
klik play jika radio tidak play secara automatik
Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
pilih player pilihan anda jika player diatas bermasaalah
Berminat untuk letak radio & cbox diblog anda? klik
CODE
INFO RAKYAT DALAM KOMUNITI
KONGSIKAN PELBAGAI BENDA DI SINI , FORUM INI DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA RAKYAT MALAYSIA's
MALAYSIA FORUM
KONGSIKAN PELBAGAI BENDA DI SINI , FORUM INI DIBAWAKAN KHAS UNTUK ANDA RAKYAT MALAYSIA's
[Click Here To Join Forum]
Please Donate This Forum
follow
Latest topics
Free counter and web stats

Share | 
 

 Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Jul 26, 2016 11:10 am

Sebuah Apartment di Garden Avenue Seremban 2 ingin dijual.

Spec:
- Non-Bumi (sesiapa boleh beli)
- 800 sqft
- 3 bilik , 2 bilik air
- Ada Balkoni, kipas syiling, dapur marble, pintu grill
- Tingkat 3

HARGA:
- RM70,000   (Jika bayar melalui LOAN)
- RM60,000   (Jika bayar secara cash/tunai)
- RM50,000   (Jika booking dahulu sebelum datang tengok)


Kelebihan :
- Boleh dijadikan pelaburan, sewa seunit boleh mencecah RM600 sebulan


Kemudahan:
- Taman Permainan & Taman tasik rekreasi
- Restoran Tomyam, kedai burger, kedai mamak
- Kedai runcit & pasaraya
- Parking luas
- Dekat Kolej Negeri,hospital,kilang Oakland,Bomba,Polis,Immigresen
- 20 minit ke KLIA/Nilai/Port Dickson/Seremban
- Jusco / Tesco / Pasar besar Seremban 2
- Pertonas / CIMB / Maybank
- Berdekatan Giant & bandar Taipan Senawang
- Dekat highway menuju Kuala Lumpur & Johor
- Dekat Stadium Paroi, Air Terjun Ulu Bendul, Pusat belia Seremban
- 15 minit ke Seremban


Maklumat lanjut sila rujuk >> [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Aug 09, 2016 5:04 pm

Kongsi kereta saya dari Klang/Shah Alam -> Chini/Mentakab/Chenor/Temerloh/Bentong (x masuk dlm),

wanita bujang shj (sbb driver wanita),

bayar duit minyak dgn tol shj .

Emel nama & Destinasi ke [Only admins are allowed to see this link] utk jadual perjalanan
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Aug 30, 2016 7:46 am

Kursus Asas Forex & Automatik Trading (yuran RM25 shj) !


Kandungan:

- Cara buka akaun, Deposit dan Withdraw
- Cara mengendalikan MT4
- Teknik Automatik Trading (PAMM)
- Cara mendapatkan Modal 2 RIBU untuk Trade



Tempat : Homestay Tasik Chini 2
Peta : [Only admins are allowed to see this link]
Tarikh : 13 ATAU 14 ATAU 15 September 2016 (Pilih satu tarikh)
Tempoh : 2 Jam


*Keperluan:
- Sebaik-baiknya telah ada modal RM500 keatas
- Ada laptop BER INTERNET
- Sebaiknya datang berkumpulan ~ lagi ramai lagi bagus


Klik disini untuk Mendaftar >> [Only admins are allowed to see this link]


Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Sep 20, 2016 10:37 am

Sebuah Apartment di Garden Avenue Seremban 2 ingin dijual.

Spec:
- Non-Bumi (sesiapa boleh beli)
- 800 sqft
- 3 bilik , 2 bilik air
- Ada Balkoni, kipas syiling, dapur marble, pintu grill
- Tingkat 3

HARGA:
- RM70,000 (Jika bayar melalui LOAN)
- RM60,000 (Jika bayar secara cash/tunai)
- RM50,000 (Jika booking dahulu sebelum datang tengok)


Kelebihan :
- Boleh dijadikan pelaburan, sewa seunit boleh mencecah RM600 sebulan


Kemudahan:
- Taman Permainan & Taman tasik rekreasi
- Restoran Tomyam, kedai burger, kedai mamak
- Kedai runcit & pasaraya
- Parking luas
- Dekat Kolej Negeri,hospital,kilang Oakland,Bomba,Polis,Immigresen
- 20 minit ke KLIA/Nilai/Port Dickson/Seremban
- Jusco / Tesco / Pasar besar Seremban 2
- Pertonas / CIMB / Maybank
- Berdekatan Giant & bandar Taipan Senawang
- Dekat highway menuju Kuala Lumpur & Johor
- Dekat Stadium Paroi, Air Terjun Ulu Bendul, Pusat belia Seremban
- 15 minit ke Seremban


Maklumat lanjut sila rujuk >> [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Oct 04, 2016 11:24 am


Khidmat Mencari Jodoh Untuk Wanita - [Only admins are allowed to see this link]


Adakah anda masih mencari-cari calon jodoh anda? malu untuk mencari pasangan idaman secara terbuka?





Cari Jodoh Club (CJC) adalah medium untuk anda meletakkan iklan mencari jodoh,

dan berkenalan dengan ahli-ahli Kelab yang juga sedang mencari Jodoh.




Perkhidmatan mencari jodoh ini terbuka ke seluruh Malaysia : Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan,






Isikan borang mencari jodoh disini >> [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Nov 01, 2016 10:22 am

Buku, Novel Signal Kiri Untuk Cinta - RM25 ,

SINOPSIS:

Gara-gara terlupa bagi signal kiri semasa mahu menukar lorong, Nila Zulqadree bertentang mata dengan Irdina Wira. Bila bertentang mata, mulut jadi bisu, jantung pula berdegup laju. Irdina Wira yang tengah berangin segera memberi ceramah penggunaan signal kereta secara percuma. Namun, bagi Zulqadree, signal lain pula yang sampai ke hati.

“Signal nak ke kiri dan kanan awak dah beritahu. Tapi ada satu lagi signal yang perlu saya tahu.”
“Signal nak ke mana lagi? Signal kenderaan memang ada kiri dan kanan aje.”
“Signal ke hati awak macam mana pula?”

Situasi jadi parahbila sudah kasi ayat pick up line, lupa pula nak minta nombor telefon. Zulqadree terus jadi bingung. Celah bangunan mana dia nak cari Cik Signal Kiri ni?

Ternyata, pertemuan tempoh hari bukanlah yang terakhir. Pertemuan seterusnya Zulqadree yang menjadi wira. Dia ikhlas membantu Irdina Wira sendiri tertanya-tanya siapakah insan misteri yang berhati tulus itu. Pertemuan demi pertemuan terus terjadi. Zulqadree bijak berbicara dalam menerbitkan rasa cinta. Lalu Irdina Wira angguk setuju bila Zulqadree melamar agar kedengaran bunyi kompang dipalu.

Bila sudah berkahwin, lain pula jadi. Irdina Wira berjauh hati. Bila si isteri berjauh hati, mestilah Zulqadree bijak dalam teknik mencuri hati. Ada sahaja tingkah dan ayat yang membuatkan hati Irdina Wira jadi tidak menentu. Mahu merajuk lama-lama pun tak jadi. Namun, ada peristiwa yang menyebabkan mereka bertukar peranan. Ganti, Irdina Wira pula yang bagi signal untuk memujuk.

Lalu berjayakah misi itu? Bagaimana pula dengan wira misteri yang menjadi tanda tanya di hati Irdina Wira? Signal cinta siapakah yang terlebih dahulu sampai ke hati?


BERMINAT ? BELI DI >> [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Jan 10, 2017 7:09 am

Image result for rumah SEMID
Rumah Sewa Gambang, Kuantan (dekat UMP)

Kami menyediakan Rumah Sewa SEMI - D , di Perumahan Gambang Jaya 1, Pahang :

- BARU BINA ! belum ada orang duduk - bersih
- 3 bilik, 2 bilik air
- hampir 2000 kaki persegi
- garaj
- Pintu Grill
- Berpagar
- Parking berbumbung
- ada Tanah luas keliling rumah untuk bercucuk tanam

- Berdekatan dengan Universiti Malaysia Pahang
- Berdekatan dengan UPSI
- Dekat Sekolah Sukan Mokhtar Dahari
- Berdekatan Taman rekreasi GAMBANG WATER PARK


PETA : [Only admins are allowed to see this link]


Kemudahan:
- Taman Permainan & Taman tasik rekreasi GAMBANG WATER PARK
- Restoran Nasi Kukus Mama
- Kedai runcit & pasaraya
- Klink kesihatan gambang
- Dekat perpustakaan
- 20 minit ke Airport Kuantan
- Petron Gambang / ATM CIMB / Maybank
- Dekat highway menuju Kuala Lumpur & HIGHWAY MEC
- 30 minit ke Bandar Kuantan


Sesuai untuk:
- Pensyarah di UMP / Sekolah sukan Mokhtar Dahari
- Dibuat HOMESTAY (dekat AIRPORT KUANTAN & UNIVERSITI PAHANG)
- Pelajar UMP
- Rumah di luar Gambang tetapi bekerja di Gambang





HANYA PENYEWA YANG SERIUS SHJ !

Whatsapp : 0103155786 / 0139597973

Sewa RM900 sebulan

*tidak termasuk api air

Deposit : 1 + 1


TIDAK DILAYAN JIKA HANYA NAK TENGOK-TENGOK SHJ ,

WE DO NOT ENTERTAIN IF YOU JUST WANNA HAVE A LOOK !




Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Apr 25, 2017 12:32 pm





Novel Tercipta Untukku (Diadaptasi Daripada Filem) - RM25



SINOPSIS / DESCRIPTION:



*Diadaptasi Daripada Filem terbitan Astro.
Cinta Itu, Apabila Aku Tahu Kau Tercipta Untukku Hingga Akhir Hayatku...

Tiga kali mereka dipertemukan dengan cara yang tidak diduga. Tanpa sedar, ketiga-tiga pertemuan itu rupa-rupanya pembuka jalan untuk mereka saling mengenali. Namun, bukan mudah membina kemesraan.
Adil merasakan seperti ada yang tidak kena dengan Thia. Serupa minah senget pun ada. Pelik sungguh, tapi gadis itulah yang membuatkan dia tersenyum dan teringat selalu. Melalui anak saudaranya, Alif yang merupakan salah seorang anak murid Thia, Adil mendekati Thia.
“Tadi Teacher Thia kirim salam kat Unckedil.”
“Lah, apa pasal baru sekarang Alif nak cakap?”
“Lupa…”
“Ngeee, muda-muda dah lupa.”
“Tapi kenapa tiba-tiba Teacher Thia kirim salam kat Unckedil?”
“Sebab Alif cakap Unckedil kirim salam kat Teacher Thia.”
Habis!
Tidak sangka, hubungan antara Adil dan Thia berubah sama sekali selepas itu. Namun, ketika bunga-bunga kemesraan sedang berputik, mereka harus terima hakikat ada sesuatu yang menghalang hubungan mereka untuk ke fasa seterusnya.





Berminat untuk beli ?


Klik sini >> [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue May 16, 2017 8:54 am




Novel Urusan Hati Cik Drama Queen (Novel Diadaptasi ke Drama) - RM22



SINOPSIS / DESCRIPTION:




Betul kata orang. Nak lupakan cinta lama, kita kena temui cinta yang baru. Perkenalan dengan jiran baru yang awalnya kelat-kelat masam, akhirnya melahirkan rasa cinta yang baru.
Lantaklah kalau lelaki itu anak Che Yam sekalipun. Nak buat macam mana? Hati Syazlin sudah tersuka pada Fadhlan. Kali ini dia nekad. Perasaan harus diluahkan. Di atas tiga helai kertas, dia karang ayat-ayat cinta untuk lelaki itu. Siap tabur bedak wangi lagi. Tapi… rupa-rupanya Fadhlan sudah ada kekasih hati. Malunya dia apabila mengenangkan surat tiga helai yang boleh mengundang sesiapa pun untuk ‘termuntah hijau' selepas membacanya.
Macam mana ni?! Kenapalah hidup dia terlalu banyak drama? Pantang bercinta… pasti putus cinta. Syazlin pun tak tahu sama ada putera idamannya itu sebenarnya wujud ataupun tidak. Mungkinkah putera idamannya itu ialah Faris yang sudah menjadi suami orang atau Fadhlan yang baru sekadar menjadi tunangan orang?
Eh! Tapi… takkanlah budak Nizam si rambut Kpop itu pulak?
“Selagi hati dia begitu dan hati aku begini, sampai bila-bila pun urusan hati kita belum selesai.”










Berminat untuk beli ?



KLIK DISINI UNTUK BELI >>[Only admins are allowed to see this link]






Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Jun 06, 2017 9:06 am

Novel Hero Seorang Cinderella - RM28



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Ini adalah kisah seorang Cinderella dan heronya…
Sekali pandang, orang mesti cakap dia sesuai untuk Cinderella versi thriller. Dia cantik tapi muka dia beku. Senyum ikhlasnya mahal. Jelingannya tajam mengalahkan pedang. Semuanya hanya untuk menutup kisah hidupnya. Itulah Nura Medina.
Seratus lapan puluh darjah pula dengan heronya. Heronya masih versi Prince Charming. Dia kacak membunuh. Senyumnya ikhlas versi pencair hati. Jelingannya mampu bikin anak dara penasaran. Dan kepulangannya ke Malaysia kali ini bersama satu amanah. Itulah Tengku Ian Uzzam.
Macam mana Tengku Ian boleh menjadi hero seorang Cinderella? Al-kisahnya bermula pada suatu malam.
“Tips. Kalau awak ingat saya malam ni, saya pasti akan selamatkan awak.”- TENGKU IAN UZZAM
Bermulalah misi Tengku Ian untuk mendekati Medina. Terus-menerus si hero selamatkan Cinderellanya. Sehinggalah tersingkapnya satu rahsia.
“Dunia ni penuh dengan ketidakjujuran. Bila dah kena fitnah, 99.9% pilih untuk percaya.” – NURA MEDINA
“In the situation of 99.9% of distrust, I am your 0.1% that will trust you. Always.” – TENGKU IAN UZZAM
Itu janji Tengku Ian. Dan apabila Medina berada dalam situasi 99.9% itu, masihkah Tengku Ian menjadi 0.1% dia? Dan berjayakah Tengku Ian menjalankan amanah yang diberikan?





Berminat untuk beli ?



KLIK DISINI UNTUK BELI >>[Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Wed Jul 05, 2017 3:30 pm

Khidmat Maid Part Time kawasan: Gombak Kuala Lumpur

Nama : Asrika
Jantina : Perempuan
Umur : 23
Status : Bujang
Kawasan rumah yang boleh pergi kemas : Kawasan Kuala Lumpur atau kawasan mana saja yang boleh pergi menggunakan public transport (LRT)
Kadar Upah : Rm100 Sehari atau Rm25 sejam


Maklumat lanjut >> [Only admins are allowed to see this link]
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Jul 25, 2017 12:12 pm

Panduan Cara Membuka Bisnes Tadika - RM25



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Bisnes tadika adalah bisnes sektor keperluan. Oleh itu, ia sektor yang mempunyai daya tahan bisnes dan bagus diceburi. Sekalipun dalam ekonomi gawat, ibu bapa tidak akan memberhentikan anak mereka dari belajar di tadika.
Bisnes tadika adalah bisnes servis. Menjalankan bisnes tadika adalah serupa sebagaimana kita menjalankan bisnes servis yang lain. Pelanggan mesti berpuas hati dengan mutu servis yang diberikan.
Buku ini menyediakan panduan kepada individu yang memerlukan maklumat tentang proses, prosedur dan langkah yang betul untuk memulakan bisnes tadika..

ISI KANDUNGAN

Pengenalan Industri
Proses Penubuhan Tadika
Keperluan & Persediaan Am Sebelum Berbisnes
Kajian Pasaran
Pendaftaran Tadika
Strategi, Gol & Taktik
Strategi Operasi
Strategi Pemasaran
Kewangan
Kemahiran Preneurship



Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> [Only admins are allowed to see this link]











TERIMA KASIH

Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Aug 15, 2017 4:44 pm


Panduan Pengurusan Tingkah Laku Kanak-Kanak Berkeperluan Khas - RM96



SINOPSIS / DESCRIPTION:



Pengurusan tingkah laku merupakan aspek penting dalam pendidikan khas yang setakat ini kurang diberi perhatian yang sewajarnya. Buku Program Pengurusan Tingkah Laku Kanak-Kanak Berkeperluan Khas mengandungi himpunan strategi untuk meningkatkan tingkah laku positif kanak-kanak berkeperluan khas. Program pengurusan tingkah laku ini adalah hasil usaha kolaboratif panel pakar bidang pendidikan khas serta pakar bidang keperluan khas klinikal. Strategi-strategi yang dipersembahkan dalam program pengurusan tingkah laku ini adalah berasaskan prinsip behaviorisme, pembelajaran sosial dan kognitif-behavioral. Di samping teori, langkah pelaksanaan yang merangkumi langkah penyediaan bahan dan langkah implementasi dijelaskan. Program pengurusan tingkah laku ini sesuai diaplikasi di dalam kelas pendidikan khas, kelas inklusif, persekitaran terapi klinikal serta di rumah. Penyelidikan kajian lapangan telah dilaksanakan untuk menentukan kesesuaian dan keberkesanan strategi ini di dalam kelas pendidikan khas. Ibu bapa, keluarga, pengamal pendidikan khas seperti guru serta pengamal kesihatan seperti ahli psikologi merupakan sasaran pembaca buku ini. Buku ini juga sesuai digunakan sebagai buku teks akademik untuk pengajian peringkat ijazah sarjana muda dan sarjana dalam bidang pendidikan khas. Pihak pengarang berharap agar buku ini boleh memanfaatkan semua anggota masyarakat yang terlibat dalam proses pendidikan kanak-kanak berkeperluan khas.









Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> [Only admins are allowed to see this link]











TERIMA KASIH

.
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Sep 05, 2017 8:30 am

Mudahnya Berniaga : Dari Kosong Menjadi Jutawan - Azizan Osman - RM46



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Di dalam buku ini, penulis berkongsi langkah demi langkah berdasarkan pengalam beliau sendiri dalam perniagaan serta membina ramai usahawan bagaimana untuk memulakan perniagaan dari kosong tanpa modal hingga mampu mencecah tahap jualan jutaan ringgit setahun. Perkongsian beliau lebih praktikal dan mudah diaplikasikan oleh sesiapa yang komited bertindak.



Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> [Only admins are allowed to see this link]









TERIMA KASIH
Back to top Go down
View user profile
Moderator2
[moderator]
[moderator]
avatar

Posts : 703
Points : 725
Join date : 28/04/2014

PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   Tue Oct 03, 2017 8:34 am


Rumah Sewa Semi-D Setingkat Gambang, Kuantan (PETA : [Only admins are allowed to see this link]



- 3 bilik, 2 bilik air

- Sebelah Universiti Pahang

- Dekat dengan Gambang Waterpark, Sekolah Sukan Malaysia

- Full Furnished (peti ais, katil, almari semua ada)

- Sesuai jika anda sewa kemudian jadikan Homestay



Maklumat lanjut >> [Only admins are allowed to see this link]





Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume   

Back to top Go down
 
Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
KELANTAN FORUM2U :: .::INFORMASI::. :: ::PENDIDIKAN:: .::EDUCATION::.-
Jump to: